Merkezimiz Tarafından 2023 Yılı İlk Yarısında Yapılan Faaliyetler

1. 09-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Sürekli Eğitim Uyg. ve Arş. Merkezi-SEM Online Eğitim Ortamı üzerinden tüm personelimize (yaklaşık 1430 kişi) uzaktan eğitim yöntemiyle Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verilmiş olup, eğitimden başarıyla geçenlerin sertifikaları birimlerine gönderilmiştir.
  2. Şubat ayında Genel Sekreterlik Acil Durum Ekibi üyeleri güncellenmiştir.
  3. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı için Acil Durum Ekibi kurulmuştur.
  4. Üniversitemizdeki fakülteler ile Meslek Yüksekokulumuzun İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul toplantılarının yapılması sağlanarak, kurul kararları takip edilmektedir.
  5. Temizlik personelleri ile Bahçe ve Atölye işlerinde çalışan personellerin kullanmaları gereken kişisel koruyucu donanım listesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına bildirilmiş olup takibi yapılmıştır.
  6. Özellikle hastaneler, laboratuvarlar ve fabrikalar gibi «Çok Tehlikeli Sınıf»ta yer alan işyerlerinde staj yapacak öğrencilerimiz için Eylül-2022 yılından itibaren Sürekli Eğitim Uyg. ve Arş. Merkezi-SEM Online Eğitim Ortamı üzerinden İSG Eğitimi verilmekte ve başarıyla geçenler sertifikalarını alarak staj yerlerine başvurma hakkı kazanmaktadır.
  7. Genel Sekreterlik Risk Değerlendirme Raporu ile Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Risk Değerlendirme Raporu tamamlanmış olup raporlar hem Merkezimizde hem de birimde dosyalanmıştır.
  8. İhtiyacı olan birimlere Teslim Tutanağı’yla Uyarı Levhaları verilmekte olup bu tutanaklar Merkezimizde dosyalanmaktadır.